PROGRAM ZA POMOĆ BESKUĆNICIMAŽeliš da volontiraš u Programu za pomoć beskućnicima

 

Iako volonterske aktivnosti Crvenog krsta Palilula u programu za pomoć beskućnicima nisu dovoljne da se promeni njihova životna situacija, ipak su dobrodošle za ljude koji žive izvan sistema.

Ukoliko imaš više od 16 godina, socijanu osetljivost i želju da se priključiš volonterskoj grupi koja organizuje aktivnosti za prikupljanje sredstava za pomoć beskućnicima, a povremeno možeš da odvojiš nekoliko sati mesečno za volontiranje u ovom programu na poslovima organizacije humanitarnih koncerata, prikupljačkim akcijama ili distribuciji paketa pomoći, pozovi nas i postani deo našeg tima.

U našem timu ćeš, nakon obuke koju budemo organizovali, dobiti svog koordinaotra koji će ti pomagati u svim aktivnostima. Aktivnosti se sastoje u prikupljačkim akcijama odeće, obuće i sredstava za higijenu u prostorijama Crvenog krsta Palilula, u organizaciji humanitarnih koncerata za obezbeđivanje pomoći beskućnicma, u povremenom anketiranju ljudi ulice i distribuciji pomoći.

 

Želite da pomognete rad Programa za pomoć beskućnicima

 

Ukoliko želite da pomognete naše napore i pomognete nam da prava podrška beskućnicima stigne na siguran način, možete da donirate novac koji će biti upotrebljen za rešavanje urgentnih potreba, ili da donirate sezonsku garderobu i obuću, veš i čarape, konzervisanu hranu, sredstva za higijenu.

 

DONIRAJTE >