OBUKE 

Obuke iz prve pomoći za zaposlene

*Liflet

Obuke iz prve pomoći za građane

Naučite prvu pomoć - naučite kako se spašava ljudski život!

Nudimo odlične obuke iz prve pomoći za sve građane koji žele da nauče kako da se snađu u svakodnevnim situacijama u kojima je potrebno pružiti pomoć povređenoj osobi.

Na ovoj obuci naučićete kako da pružite pomoć svima, od beba i dece, preko mladih i odraslih, do starijih osoba.

Obuke se odvijaju u malim grupama, u trajanju od pet sati, izvode se u komfornom prostoru Crvenog krsta Palilula.

Ne morate da imate nikakvo predznanje iz ove oblasti. Dovoljno je da imate volju da naučite i da učestvujete u praktičnim vežbama kojima rukovode iskusni mladi instruktori.

Tokom obuke steći ćete veće samopuzdanje i sigurnost u rešavanju iznenadnih kritičnih situacija. Naučićete kako da sačuvate pribranost a pomoć ugroženoj osobi pružite brzo i bez greške.

KONTAKTIRAJTE NAS  >

Obuke iz prve pomoći za buduće vozače

Svake godine u saobraćajnim nesrećama u našoj zemlji nekoliko desetina hiljada ljudi bude povređeno a život izgubi čak više stotina osoba. Mnogi od tih života mogli bi biti spašeni ukoliko im se ukaže osnovna prva pomoć do dolaska Hitne pomoći. Profesionalnci su uvek udaljeni najmanje petnaest minuta od mesta nesreće, a najčešće i više od toga.

Sigurnost u primeni osnovnih tehnika prve pomoći može biti od presudnog značaja i može spasti ljudski život do dolaska profesionalaca iz Hitne pomoći.

KONTAKTIRAJTE NAS  >