UKLJUČITE SE 
1test

Volontirajte

Pridruži se našem volonterskom timu i, u prijateljskoj atmosferi, učini nešto dobro i pozitivno za svoju zajednicu. Svako može da volontira. Ne moraš da imaš nikakvo prethodno iskustvo ni znanje, nije važno koliko vremena možeš da posvetiš volontiranju.

Pogledaj koje volonterske programe imamo i pronađi pravu stvar za sebe.


Više >>>
1test

Učestvujte

Pomozite da se čuje o Crvenom krstu Palilula.

Možete pomoći da se Misija Crvenog krsta Palilula ostvari tako što ćete šerovati informacije sa naše fejsbuk stranice i ovog sajta. Hvala vam što pomažete Crveni krst Palilula!


1test

Donirajte

Kada se radi o potrebi hitnog delovanja, novac je neohodan faktor. U najkaraćem roku može biti pretvoren u ono što je najpotrebnije, za bilo kog pojedinca, porodicu, grupu ili zajednicu.

Pomoć u robi – odeći, hrani i sredstvima za higijenu izuzetno je važna za sve žrtve siromaštva ili masovne nesreće, ali činjenica je da sa novcem Crveni krst može da pomogne mnogo većem broju ljudi na efiksaniji, jeftiniji i adekvatniji način, u svakoj konkretnoj situaciji.


Budite naš donator >>>
1test

Prikupite sredstva

Evo jednostavnog načina da doprinesete pozitivnoj promeni – pomozite nam da Crveni krst Palilula dopre do potencijalnih donatora.

Na taj način ćete pomoći prenošenju informacija o našem radu.

Ukoliko vas zanima da se uključite u ovakav način delovanja Crvenog krsta, pošaljite nam popunjen prijavni formular i pozvaćemo vas na kratku i zanimljivu obuku.

Više >>>
1test

Učlanite se

Učlanjenjem u Crveni krst pridružujete se jednoj od najmasovnijih i najstarijih humanitarnih organizacija na svetu ali i u našoj zemlji. Crveni krst Srbije osnovan je 1876, a Crveni krst Palilula 1928. godine. Od formiranja, imamo istu Misiju - smanjenje ljudske patnje: pružanje neophodne pomoći svim ugroženim ljudima bez ikakve razlike po pitanju pola, uzrsta, rase, etničke pripadnosti, političkog ili drugog opredeljnja. Ostvarivanje Misije Crvenog krsta moguće je isključivo zahvaljujući snazi humanosti koju kao zajednica posedujemo. Crveni krst je neprofitna organizacija i u svom radu u potpunosti zavisi od podrške koju dobija od pojedinaca, institucija i preduzeća.

Više >>>